De eerste stenen in het ontstaan van Dakwerken Taliman werden in 1972 gelegd door vader Taliman. In 1992 trad zoon Kurt Taliman in vaders voetsporen. Sindsdien gaat hij mee de daken op en dat doet hij nog steeds. De ervaring en expertise van vader was er al. Die werd nu aangevuld met de kennis van een ruim assortiment nieuwe producten en methodes die zoon Kurt aangereikt kreeg tijdens zijn opleiding. Sindsdien heeft Dakwerken Taliman een hoge vlucht genomen.

Ondertussen geniet vader van een welverdiende rust. In 2012 werd een nieuwe vennootschap opgericht, voluit Dakwerken Taliman Kurt bvba. Het team werd versterkt met bekwame vakmensen. Dakwerken Taliman bouwde in West-Vlaanderen letterlijk en figuurlijk aan een sterke reputatie.

Vandaag is het elftal van Dakwerken Taliman in staat om zowel de grootste als de kleinste projecten aan te pakken. We hebben de knowhow om elke opdracht tot een goed einde te brengen: hellende of platte daken, koper- en zinkwerk, gevelbekleding en isolatie. We zijn er voor jouw gezinswoning of bedrijfspand maar ook voor volledige verkavelingen in het kader van projectbouw. Je kunt dus in alle omstandigheden rekenen op de meer dan 40 jaar ervaring, aanwezig ten huize Taliman.