Oneindig veel keuze en perfect afgewerkt!

Voor veel architecten en bouwheren is een hellend dak vaak de eerste keuze. Dit type dak biedt immers heel wat voordelen: het is compact, gemakkelijk luchtdicht te maken, eenvoudig te onderhouden en je recupereert meer regenwater. Ten slotte laat het meestal toe met een zolder extra opslagruimte te creëren.

Omdat een hellend dak een veel toegepaste bouwtechniek is, heb je het voordeel van een brede keuze aan materialen voor onderdak en dakbedekking. Denk maar aan leien of tegelpannen, pannen in natuursteen of kunststof of zelfs daken in koper of zink.

Bovendien specialiseert Dakwerken Taliman zich in rustieke bouwmaterialen. Interesse? Vraag naar ons aanbod oude pannen. Vooral de Boomse pan blijft een gegeerde klassieker.

Bij de realisatie van jouw dak besteden we steeds bijzonder veel aandacht aan dakramen, dakkapellen, vorsten, noordbomen en nokken. Dit zijn stuk voor stuk sleutelelementen in een dak die een correcte en vlekkeloze afwerking vereisen. Voor de vakmannen van Dakwerken Taliman uit Oostrozebeke trouwens geen enkel probleem.