Elk pand verdient een perfect afgewerkte dakbedekking, inclusief vakkundig geplaatst koper- en zinkwerk. Vaak is gevelbekleding eveneens sterk aan te raden. Jouw woning of bedrijfspand staat dagelijks in weer en wind en een degelijke bescherming tegen de natuurelementen is geen overbodige luxe. Ten slotte kan je met de gepaste isolatietechnieken jouw pand
behoeden tegen warmteverlies. Omgekeerd behoudt jouw woning een
aangename temperatuur op die warme zomerdagen. 

 • Hellende daken

  Voor veel architecten en bouwheren is een hellend dak niet zomaar de eerste keuze. Dit type dak biedt immers heel wat voordelen.

  Meer info
  Taliman Dakwerken - hellende daken
 • Platte daken

  Doe voor jouw plat dak beroep op een professional. Zo vermijd je problemen achteraf. Kies daarom Dakwerken Taliman als jouw partner, een ervaren dakwerker en een garantie op kwaliteit.

  Meer info
  Platte daken - Dakwerken taliman
 • Koper en zinkwerk

  Voor een duurzame en professionele afwerking van jouw dak kies je voor koper of zink.

  Meer info
  Koper & zinkwerk - dakwerken taliman
 • Gevelbekleding

  Zij- of voorgevels krijgen het vaak hard te verduren. Bescherm jouw woning met een hoogwaardige gevelbekleding.

  Meer info
  gevelbekleding - taliman dakwerken
 • Isoleren

  Bij de afwerking van jouw woning neemt isolatie een steeds belangrijkere plaats in. Vraag gerust ons advies! 

  Meer info
  Isoleren

Waarom kiezen voor Taliman?

 • Zowel grote als kleine projecten

  Zowel grote als kleine projecten

  Of het nu gaat over één dak of over honderd daken, Dakwerken Taliman staat altijd klaar voor zijn partners. Op elke werf benaderen we elk pand alsof het onze eigen woning of bedrijfsgebouw is. Ons team, ondertussen 11 man sterk, levert superieure kwaliteit bij elk project, groot of klein.

 • Snelle offertes

  Snelle offertes

  Voor een goede opeenvolging van de werkzaamheden op jouw werf is een sterke en vlotte communicatie onontbeerlijk. Een snelle en toch gedetailleerde offerte is daar een belangrijk onderdeel van. Die krijg je zonder problemen bij Dakwerken Taliman.

 • Vakmanschap

  Vakmanschap

  De brede keuze aan materialen, de nieuwe technieken, de steeds veranderende wetgeving: redenen genoeg om een beroep te doen op een professional als Dakwerken Taliman. Ons vakmanschap bewijzen we elke dag, in jouw belang.